El registro a la newsletter se ha completado satisfactoriamente

WASO SHIKULIME GEL-TO-OIL CLEANSER 125ML

Precio de 100ml a 14.28€
17,85 € 35,00 € -49% Ahorra -17,15 €

JB GTX EXTREME 15 ML BTB 23
Sérum GTX 15ml
JB GTX EXTREME 15 ML BTB 23 Obsequio por compras superiores a 140€ en productos de Perfumería Júlia. Quedan excluidas otras promociones.
Exclusivo socios Beauty Club* ¡Compra ahora! y acumula hasta 0,27€ con la compra del tamaño más grande. Acumula 1.5% en todas tus compras.

Descripción

Waso. BELLESA SENSE FILTRES DES DEL COR DE JAPÓ.

Oli desmaquillant i netejador que equilibra la barrera de la pell gràcies a la Lima Shikuwasa. Actua primer sobre la pell com un suau gel que arrossega les impureses, transformant-se en un oli sedós que elimina fins al maquillatge més resistent, fins i tot el waterproof, preservant la hidratació natural de la pell. Per a una pell impecable i radiant. Aquest netejador en oli 2-en-1 amb SHIKULIME, és suau però eficaç. La seva fórmula única en gel es transforma en un sedós oli, que s'elimina sense esforç, mentre nodreix en profunditat. Elimina l'excés de sèu, les impureses dels porus i fins al maquillatge més resistent; aporta beneficis antioxidants i preserva la hidratació de la pell, aconseguint una pell sana, impecable i radiant.

EAN13
768614178743
Tipo de piel
Todo tipo de pieles
Tipo de Marca
Selectivo
Necesidad a cubrir
Anti Oxidante
Hidratación
Luminosidad
Poros
Purificante
Textura
Aceite
Gel

Utilitzar com a primer pas de la rutina de tractament. Prendre la quantitat equivalent a una cirera i massatge sobre la pell seca per eliminar el maquillatge i les impureses. Aclarir amb abundant aigua i assecar delicadament la cara amb una tovallola suau. Utilitzar matí i nit per assegurar una pell neta.

Ingredient principal: Llima Shikuwasa.